onsdag den 1. februar 2012

Mine Januar make-up favoritter.

Nu er det jo blevet februar og det betyder selvfølgelig at januar er slut. Og jeg tænkte at jeg ville vise jer mine make-up favoritter fra januar måned.
Så på billedet kan i se min MAC studio fix pudder som jeg virkelig elsker! Den dækker godt, og ser ikke "caky" ud når man har den på, + den tørre ikke huden ud. Det andet er min MAC mineralize skinfinish i Semi Precious Pearl. Jeg bruger ikke blushen ret meget, men jeg bruger highlighteren dagligt! Den giver ens ansigt en fin glød og er ikke overdrevet selvom der er rigtig meget glitter i.
Det her er så den blush jeg har brugt hele januar, det er Topshops creme blush i farven High Five. Den er virkelig fantastisk, den er pink og ser måske en smule "farlig" ud :-) Men den giver en pæn gennemsigtig pink farve til kinderne.
Den første læbestift på billedet er NARS' Funny Face, det er en flot mat rød læbestift med en Magenta undertone. Men da den er mat kan ens læber godt blive en smule tørre så sørg for enten at have en læbepomade under eller tag en masse på bagefter (Når du har taget farven af selvfølgelig) Jeg bruger den både til hverdag og hvis jeg skal noget specielt. Den næste er en Christian dior  Addict læbestift i nummer 249, det er en fin lyserød hverdags farve. Jeg vil tro at den klæder næsten alle! Den er ikke mat, men har en del glitter. Den er også meget fugtgivende. Og så er der til sidst min Matas læbepomade med Honning, jeg synes den dufter dejligt af honning, tror jeg? Jeg har dog aldrig duftet til honning. Den gør læberne meget bløde og dejlige! Så jeg vil helt klart anbefale den.
Og så er der min MAC øjenskygge i farven Print, det er en koksgrå øjenskygge som jeg har brugt som eyeliner ved mine øverste vipper, når man har den på kommer det til at se ud som om man har flere og mere og mere fyldige vipper!
Og så til sidst har jeg min Rimmel London Glam eyes Day 2 Night mascara. Jeg bruger normalt kun Volumen børsten, fordi jeg føler at jeg får længere vipper af at bruge den. Hvad kan jeg sige? Den er bare god!

Når farvel for nu, og fortsæt god aften.
Knus.

2 kommentarer:

 1. Dejlig blog! x

  Kig gerne forbi -
  http://followfashionforward.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.

   Jeg kigger lige forbi så.

   Slet